Sunday, January 13, 2013

Sos Vanatoresc

       Ingrediente:
- Kaizer 10-12 felii
- 1 ceapa
- 1-2 ardei capia sau gogosar
- 1 cutie de ciuperci
- 2 mere acrisoare
- bulion
- foi de dafin
- piper
- 1 pahar vin rosu




     Se taie fideluta ceapa si ardeiul, se inabusa putin in tigaie si se scot pe o farfurie.
      Se calesc apoi ciupercile si merele taiate in felii mai groase.












      Se amesteca toate ingredientele si se pun in tava peste care se adauga 2-3 linguri de bulion dizolvat cu apa pana le acopera, foile de dafin si piperul.









      Se baga la cuptor la foc potrivit si cand scad putin se toarna un pahar de vin rosu si se mai baga la cuptor aproxim. 15 minute











       Cand este gata se scoate de la cuptor si se serveste calda impreuna cu un pahar de vin rosu.




            POFTA BUNA!

No comments:

Post a Comment