Supa:
- 3 litri apa
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- 1 morcov
- 2 linguri Vegeta
- 1 bucata grasime pui (sau o cescuta de ulei)
- 1 legatura de patrunjel verde
- 2 oua
- 9-11 linguri de gris
- un praf de sare
Se amesteca ouale intr-un castron cu furculita dupa care se adauga 9 linguri de gris si se amesteca bine in asa fel incat daca treci cu furculita prin compozitie, sa ramana urmele furculitei. Daca nu raman urme, se mai adauga gris pana raman urme.
ATENTIE: compozitia de gris nu o lasati din mana dupa ce a-ti facut-o.
Se lasa supa sa fiarba incet, se adauga o cescuta de apa rece si se introduc galustile in supa cu lingura sau lingurita apoi se lasa sa fiarba la foc domol pana galustile se umfla si devin moi.
La sfarsit se mai adauga o cescuta de apa rece si se pune legatura de patrunjel tocata marunt.
Se serveste fierbinte.
POFTA BUNA!
No comments:
Post a Comment